TV emisije u okviru projekta "Mreža 21 - Talasanje Vojvodine" pokrivaju po jednu od tri tematske celine, uzimajuci u obzir pojedinacne konkretne slucajeve koji se istražuju.

Treća emisija pod nazivom "Nasilje u porodici - najteže ugrožavanje ljudskih prava" predstavlja završnu emisiju o ljudskim pravima.

Autorka Suzana Stojićević bavila se nasiljem u porodici, kroz slučaj žene koja je trpela torturu supruga. Od ove godine na snazi je novi, preventivni Zakon o sprečavanju nasilja u porodici, koji počiniocu šalje jasnu poruku da država stoji iza zaštite žrtava, te se kroz emisiju analizira i šta sve država još treba da uredi, kako bi pored dobrog zakonodavnog okvira, došlo i do suštinskih promena.

Situaciju pored svedočenja žrtve nasilja, komentarišu predsednik Prekršajnog suda u Novom Sadu Kamenko Kozarski, aktivistkinja za ljudska prava Danica Todorov, psihološkinja SOS Ženskog centra Ivana Perić, hrvatska zastupnica u Evropskom parlamentu Biljana Borzan, kao i šefica pregovaračkog tima Srbije sa EU Tanja Miščević.

Druga emisija pod nazivom "Javna potrošnja i javna uprava - reforme bez reformi" predstavlja završnu emisiju o javnoj potrošnji.

Autorka Gorica Nikolin bavila se gorućim problemima u maloj opštini Temerin u blizini Novog Sada, čiji su finansijski i politički problemi odraz stanja u celoj Srbiji. Kroz primer opštine obrađuje se davanje subvencija gubitaškim preduzećima, izostajanje kažnjavanja odgovornih za trošenje novca građana, ali i pitanje reforme javne uprave, plata zaposlenih i novih zakona, koji bi trebalo da promene situaciju u ovoj oblasti.

Aktuelnu situaciju komentarišu glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk, programski direktor organizacije "Transparentnost Srbija" Nemanja Nenadić i državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Miloš Popović.

Prva emisija pod naslovom "Nedosledne reforme pravosuđa preko leđa običnih građana" predstavlja završnu emisiju o pravosuđu.

Autorka emisije Gordana Ćosić, obrađuje slučaj porodice Šolar, koji je maja 2015. digao javnost na noge, kada je spornim sudskim rešenjem ova petočlana porodica trebala biti izbačena iz svog legalno kupljenog stana. Zato je kroz ovaj primer moguće sagledati širu perspektivu i sačiniti objektivnu analizu srpskog pravosudnog sistema.

Sem članova porodice i advokata koji ih je zastupao, sagovornici u emisiji su i sudije Apelacionog suda i članovi Društva sudija Srbije, Dragana Boljević i Omer Hadžiomerović.