TV emisije u okviru projekta "Mreža 21 - Talasanje Vojvodine" pokrivaju po jednu od tri tematske celine, uzimajuci u obzir pojedinacne konkretne slucajeve koji se istražuju.

Druga emisija pod nazivom "Javna potrošnja i javna uprava - reforme bez reformi" predstavlja završnu emisiju o javnoj potrošnji.

Autorka Gorica Nikolin bavila se gorućim problemima u maloj opštini Temerin u blizini Novog Sada, čiji su finansijski i politički problemi odraz stanja u celoj Srbiji. Kroz primer opštine obrađuje se davanje subvencija gubitaškim preduzećima, izostajanje kažnjavanja odgovornih za trošenje novca građana, ali i pitanje reforme javne uprave, plata zaposlenih i novih zakona, koji bi trebalo da promene situaciju u ovoj oblasti.

Aktuelnu situaciju komentarišu glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk, programski direktor organizacije "Transparentnost Srbija" Nemanja Nenadić i državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Miloš Popović.

Prva emisija pod naslovom "Nedosledne reforme pravosuđa preko leđa običnih građana" predstavlja završnu emisiju o pravosuđu.

Autorka emisije Gordana Ćosić, obrađuje slučaj porodice Šolar, koji je maja 2015. digao javnost na noge, kada je spornim sudskim rešenjem ova petočlana porodica trebala biti izbačena iz svog legalno kupljenog stana. Zato je kroz ovaj primer moguće sagledati širu perspektivu i sačiniti objektivnu analizu srpskog pravosudnog sistema.

Sem članova porodice i advokata koji ih je zastupa, sagovornici u emisiji su i sudije Apelacionog suda i članovi Društva sudija Srbije, Dragana Boljević i Omer Hadžiomerović.